No Label lanceert nieuwe website en aangescherpte merkidentiteit

Het Amsterdamse herenkledingmerk No Label heeft recentelijk winkels geopend in Haarlem en Maastricht, evenals een nieuwe website met een aangescherpte merkidentiteit. De CEO, Peter van Kampen, beschouwt deze uitbreiding als een belangrijke mijlpaal in de groei van het merk en als een kans om hun collecties aan een breder publiek van mannen te presenteren. De nieuwe winkels zijn gevestigd in het centrum van de steden en hebben een interieur dat overeenkomt met de principes van de bestaande winkels in Leidschendam en Den Haag, gekenmerkt door een strak ontwerp met veel gebruik van hout en glas.

De digitale upgrade van de website wordt geprezen vanwege de verbeterde online winkelervaring en weerspiegelt een geëvolueerde merkidentiteit die de kernwaarden van No Label belichaamt. Volgens Van Kampen was de upgrade nodig omdat de look en gebruiksvriendelijkheid van de website achterliepen bij de andere activiteiten van het merk.

Lees het volledige artikel hier: [https://www.marketingtribune.nl/design/nieuws/2023/10/no-label-lanceert-nieuwe-website-en-aangescherpte-merkidentiteit/index.xml]

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.